Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008

10+1 πληροφορίες για μένα…

Η απάντηση στην πρόσκληση.. πρόκληση του epikuros….

10+1 πληροφορίες για μένα…

1) Ξυπνάω σχεδόν πάντα χαρούμενη και καυλωμένη το πρωί…. αλλά δεν μιλάω μέχρι να πιω τον σκληροπυρηνικό μαύρο καφέ μου με 3 κουταλιές νεσκαφέ και 5 τσιγάρα

2) Δεν έχω γκρίζο στην παλέτα των συναισθημάτων μου….Είμαι πάντα φανατικά υπέρ ή φανατικά κατά….και έχω σχεδόν πάντα άποψη για τα πάντα όπως με κατηγορεί ένας καλός φίλος

Γενικά είμαι πάρα πολύ έντονη και υπερβολική ως χαρακτήρας

3) Χαμογελάω σχεδόν συνέχειακαι έχω όμορφο χαμόγελοΣυνήθως γελάω πολύ δυνατά... τόσο που μου κάνανε παρατήρηση στην δουλειάότι το γέλιο μου ακούγεται στο ισόγειο από τον 5ο όροφοΤελικάεισηγήθηκαν οι συνάδελφοι και οι «πελάτες» στον στριμμένο διευθυντή να με αφήσει να γελάω γιατί φτιάχνω λένε χαρούμενο και δημιουργικό κλίμα

4) Είμαι αθυρόστομηαλλά μόνο όταν αισθάνομαι άνετα με κάποιον….
Όταν εκνευρίζομαι βρίζω…ή στολίζω τον άλλο.. χωρίς την χρήση «κακών λέξεων»…. με μόνη εξαίρεση στην λέξη ΜαΛΛΛάκας όταν είμαι πολύ θυμωμένη(Ενώ είμαι από την Θεσσαλονίκη μόνο τότε λέω παχύ το Λάμδα)
Λατρεμένη χορταστική βρισιά, η λέξη ΚαρΓιόληςσκέτη ή σε διάφορους συνδυασμούς...

5) Λατρεύω το καλό φαίκαι είμαι καταπληκτική κατά τις δηλώσεις όλων.. μαγείρισσα Με χαλαρώνει αφάνταστα να μαγειρεύω για φίλουςκαι να διδάσκω την τέχνη μου…. Μου αρέσει να δοκιμάζω πολλές γεύσεις.. και από λίγοκαι αρκετές φορές έχω κάνει εμετό προκειμένου να δοκιμάσω και τις υπόλοιπες σπεσιαλιτέ ενός μαγαζιού

6) Πάντα μετά το μπάνιοπίνω ένα ουίσκιή αν δεν έχω ουίσκι….κρασί λευκό
Γενικά μου αρέσει πολύ το ποτόκαι έχω μεγάλες αντοχέςΚάποτε ένας φίλος με ρώτησε «Αμάν πιαΠόσο πρέπει να πιείς για να σε φιλήσω?» και η απάντηση μου ήταν «Άμα περιμένεις να μεθύσωγάμα τα»

7) Δεν έχω καλή σχέση με τον χρόνο Τον χάνω εύκολα και σπανίως ξέρω τι μέρα τι μήνα και τι έτος έχουμε….Φυσικά και δεν φοράω ρολόι….γιατί με αγχώνει
Τα ραντεβού με καλούς φίλους δίδονται πάντα κατά προσέγγιση έως και 2 ημερών

8) Δεν έχω πολλές φίλες γυναίκες γιατί με βλέπουν πολύ ανταγωνιστικά . Οι καλύτεροι μου φίλοι είναι όλοι άντρες και οι περισσότεροι υπήρξαν εραστές μου. Δεν κρατάω ποτέ κακία μετά από έναν χωρισμό

9) Όπου βρεθώ πιάνω κουβέντα πολύ εύκολα με τον κόσμο και είμαι μαγικά φλύαρη.. Είχα γνωρίσει όλα σχεδόν τα άτομα που παίρναμε μαζί το λεωφορείο κάθε πρωί, έχω γνωρίσει όσους έχουν σκύλους και τους κάνουν βόλτα στην παραλία της Καλαμαριάς, ξέρω τις ερωτικές περιπέτειες όλων των συναδέλφων, και έχω τον λεγόμενο μαλακομαγνήτηΔεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθει σε μένα ο τρελός της «γειτονιάς» που ασφαλώς θα κατανοήσω το πρόβλημα του.. και θα του συμπαρασταθώόσο μπορώκαι μετά θα φάω το δούλεμα της αρκούδας από τους «λογικούς» φίλους μου....


10) Δεν συγκρατώ ονόματα και ημερομηνίεςΣυνήθως χρησιμοποιώ παρατσούκλιακαι πάρα πολλά κοσμητικάτου τύπου «πονηροφατσούλης», «πρωτοκολλού», «καρμίρης», «ξινούλα», «δράκαινα», «ποιοτικός», «καβουροεργολάβος», «καρμιροεργολάβος», «καρμιρομηχανικός» και πάει λέγοντας.. Επίσης σπάνια λέω ένα όνομα χωρίς υποκοριστικόΓιαννάκης, Γιαννιώς, Γιαννίκος, Γιαννόπουλο, Τζον Τζον , Τζον Μπόι….

11) Σιχαίνομαι την μοναξιά…. Και δεν έχω μείνει ποτέ μου ολομόναχη….


Αυτάμε λίγα λόγια….
Τώρα θα ήθελα να ρίξω το γάντι της πρόσκλησης-πρόκλησης στον Spy, skoinovatis και….. genius….:-))))

27 σχόλια:

Green_revenger είπε...

Εγώ πότε θα γίνω μάνα?????

kostaslogh είπε...

Συναρπαστικά....όλα!
θέλω να σταθώ στο 4 μ ενδιαφέρει!
Θα ήταν αποδεκτά αθυρόστομα σχόλια?
Αρχίζω να δουλεύω την ιδέα για ένα τρίτο
μπλόγκ με τέτοιο ύφος.
Θέλω να τα πώ....
καλώς σε βρίσκω

aKanonisti είπε...

green....μόλις κάτσεις να σε γαμησω...

kostaslogh....μα ναι βρε... αφου δεν υπάρχουν κανόνες.. μιλας όπως γουστάρεις...εδω...
αλλου...προσεχε μην φας κανα φούσκο...
:-)

Albus Genius είπε...

10+1 πληροφορίες για μένα…

1)Δεν μιλάω σε κανέναν το πρωί και δεν μου αρέσει να μου μιλάνε. Γενικά η αρχή μου είναι δείξε μου ότι θέλεις να μου πεις. Δεν φτιάχνω καφέδες ,μισώ την κουζίνα και έχει αραχνιάσει. Γενικά στα ντουλάπια δεν υπάρχει τίποτα. Τα πάντα αγοράζονται απ’ έξω.

2) Καπνίζω πολύ τουλάχιστον 3 πακέτα τη μέρα, όταν με πιάσει το αυτοκαταστροφικό μου δεν καπνίζω καθόλου. Τη μέρα εκείνη δεν τρώω ,δεν μιλάω και ψάχνω αφορμή για καυγά. ΄Ετσι έχω χάσει μερικά δόντια μου τα οποία δεν φτιάχνω γιατί ο οδοντίατρος είναι απολύτως απογοητευμένος με την κατάσταση και υπάρχει και κίνδυνος να καταπιώ κανένα εμφύτευμα σε καυγά. Κάποια στιγμή κάποιος θα με στείλει για τα καλά στο νοσοκομείο να ησυχάσω.

3) Μου αρέσει η μοναξιά μου, δεν την χαλάω. Τώρα τελευταία μούρθε να βγω στο διαδίκτυο μπας και αποσυντεθώ λογικώς να ησυχάσω. Βρίζω γενικώς από τις δέκα λέξεις οι περισσότερες είναι βρισιές. Προσπαθώ να είμαι ευγενής αλλά όχι για πολλή ώρα οπότε παραμένω μόνος μου.

4) Διαβάζω πολύ ότι πέσει στα χέρια μου, στη δουλειά μου δεν μιλάω. Απολαμβάνω αυτή την έλλειψη επικοινωνίας.

5) Το πρωινό κρύο ντους, μπας και συνέλθω, στο κήπο είναι η καλύτερή μου. Μπορεί να μείνω οπότε θα γλυτώσω τα υπόλοιπα της μέρας. Δεν κάνω τίποτα από ανάγκη. Οι ανάγκες μου είναι ελάχιστες. Μπορεί και να μην φάω αν δεν έχει καλό φαί. Δεν τρώω σάντουιτς και διάφορες τέτοιες τρίχες. Στη τελική φάση επιλέγω τις παρέες μου με σχολαστικό τρόπο. Έχω ελάχιστους φίλους γυναίκες ή άνδρες αλλά δεν χαλιέμαι γι’ αυτό. Αφού δεν φοράω ρολόι έχω μάθει να πηγαίνω με τον ήλιο. Γενικά μαντεύω την ώρα όσο μπορώ.


6) Μ’ αρέσει το καλό κρασί το καλό φαγητό αλλά δεν ξέρω να μαγειρεύω οπότε διαλέγω ταβέρνες ,άμα έχουν και καλό κρασί κάτι γίνεται.

7) Δεν μου αρέσουν οι διακοπές, δεν πηγαίνω και σπανίως καταλαβαίνω αυτούς που τρώγονται για πάρτι τους.

8) Δύσκολα επικοινωνώ, από τις δέκα κουβέντες τις οκτώ δεν μπορώ να τις ακούσω. Μου αρέσουν οι έξυπνοι άνθρωποι.

9) Μου αρέσουν τα ταξίδια και οι άγνωστες πόλεις. Να δουλεύω σε καινούργιες δουλειές και να μαθαίνω την ανάγκη των ανθρώπων να κυριαρχούν.


10) Δεν φοράω ποτέ γυαλιά ηλίου.

11) Σιχαίνομαι τους άνδρες με κοντοβράκι που κάνουν γυμναστική καθώς και τις γυναίκες που εμφανίζονται με περίπου ίδια αμφίεση, επειδή φοβούνται μην πάθουν έμφραγμα και μείνουν, οι αθάνατοι. Αντιθέτως υπολήπτομαι εκείνους που κάνουν το ίδιο πράγμα χωρίς να το δείχνουν. Η επίδειξη με εξαγριώνει.

aKanonisti είπε...

Χμ... με τρόμαξες....
Πολύ άγριος εισαι βρε..
Να προσέχω πως σου μιλάω???

Υ.Γ.Τι μάρκα καπνίζεις?? Να σε έχω υπόψη αμα ξεμέινω... και εγω 3-4 πακέτα κάνω...:-)

skoinovatis είπε...

Φιλενάδα είσαι και γαμώ τα άτομα.
Να γνωριστούμε από κοντά, ραντεβού στο λευκό πύργο σε δυο μήνες (να μη σε αγχώνω)Εσύ να φοράς τριαντάφυλλο στο στήθος και γω φισέκια σταυρωτά!
Λοιπόν δεν πολυπαίζω παιχνίδια αλλά για σένα με μεγάλη μου χαρά...
Πάμε:

1# Το πρωί ντύνομαι πολύ νωρίς, ετοιμάζω τον καφέ, ποτίζω τα λουλούδια, κάνω τα ψώνια, ξαναφτιάχνω καφέ, ξαναγδύνομαι. Είμαι αδιάφορος. Χωρίς να το επιδιώκω, χωρίς την πρόθεση, χωρίς να το θεωρώ τέχνη της ζωής. Είμαι αδιάφορος από αδιαφορία. Όχι το αιώνιο πρότυπο του αδιάφορου σε μια τελευταία εκδοχή. Ούτε έχω να προτείνω κάποιο μοντέρνο μοντέλο αδιαφορίας. Γεννήθηκα - ούτε πριν ούτε μετά την ώρα μου - απ' τη παμφάγο, την αμετακίνητη αδιαφορία του κόσμου, κυρίαρχη επί γης ως και εν τοις ουρανοίς, και που δεν ανέχεται άλλο ήρωα δίπλα της. Γνωρίζω την ιστορία της, είμαι βαθύτατος ερευνητής και γνώστης με ειδικότητα. Κι όμως δεν διαχωρίζω καθόλου τον εαυτό μου, ούτε την παραμικρή ίνα της ύπαρξης μου, από τους χιλιάδες, τα εκατομμύρια αδιάφορους που υπήρξαν κάποτε και που θα υπάρχουν πάντα.

2# Πίνω και καπνίζω και την τύχη βρίζω που δεν ορίζω...

3# Μ' αρέσουν οι άνθρωποι που γελάνε και έχουν χιούμορ. Τους άλλους τους φοβάμαι...

4# Κάνω το επάγγελμα του σκηνοβάτη που αγαπάω πολύ. Αν σταματήσω θα πάρω τα βουνά σαν τον Τζεραμάϊα Τζόνσον!

5# Είμαι επιρρεπής στην αλητεία και στο ροκ ν' ρολ

6# Τόσο καιρό κοντά μου
πρέπει να 'χουν μάθει τους δικούς μου τρόπους και τα φυσικά
Εκτός από τον έρωτα μ' αρέσει και το μπουζούκι και όχι όσοι στερούνται καλλιτεχνικά!

7# Αγαπώ τα ζώα και το περιβάλλον,
λατρεύω τη θάλασσα.

8# ...και τα θαλασσινά, τα ψάρια, εκτιμώ ιδιαίτερα την καλή μαγειρική!

9# Μ' αρέσουν τα βιβλία, η μουσική, οι ταινίες και όλα τα ταξίδια!

10# Έχω αδυναμία στα παιδιά, αν και δεν έχω δικά μου(λατρεύω τ' ανήψια μου)

11# Είμαι εντεψίζης και αναρχοαυτόνομος

Καλημέρα σας!

aKanonisti είπε...

skoinovatis...
με έστειλες... ανακοινώνω επίσημα πως από εδω και μπρος θα σε blog-καμακώνω...
Ελπίζω να μην κοκκινίζεις εύκολα... γιατί είμαι σίγουρη πως θα εκτραχυνθώ...μόλις σε δω με τα φισέκια....
:-)

Spy είπε...

Σχόλιο #1:
Τελικά το κοπλιμέντο που σας έκανα τις προάλλες, θα παραμείνει κοπλιμέντο, και όχι διαπίστωση μιας πραγματικής σας ικανότητας.
ΔΕΝ είμαι και τόοοοσο ανοιχτό βιβλίο, τελικά, ως φαίνεται...

Παίζω ήδη, αγαπητή μου. Παίζω τώρα δα που μιλάμε. Αλλά εμφανώς δεν το προσέξατε. Επειδή έχω δηλώσει επανειλλημένως ότι δεν παίζω blogoπαίχνιδα (από την άλλη όμως δεν θα μπορούσα να γίνω αγενής και να αρνηθώ την πρόταση ενός πολύ καλού μου σχολιαστού), πήρα το παιχνίδι, του άλλαξα τα ράμματα, το έφερα στα μέτρα μου, του έβγαλα την εττικέτα "παιχνίδι" και τσουπ...

(Υ.Γ. Επειδή δεν τους συμπαθώ όλους σαν εσάς, και δεν τους έχω πει την αλήθεια ακόμα, σας παρακαλώ μην κάνετε τα αποκαλυπτήρια στο δικό μου blog. Θα κάνω εγώ επαρκείς επεξηγήσεις στο πέμπτο τεύχος...)


Σχόλιο #2:
Να αυτά, μας γράφετε εδώ, και από την άλλη γυρνάτε στα ξένα βλογς και δηλώνετε ότι είστε νορμάλ άτομο.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα (για να σας μιμηθώ).
Θα επανέλθω το βράδυ που δεν θα δουλεύω.

Spy είπε...

Να με συγχωρείτε και για την παρέμβαση, αλλά θα πρέπει να εξηγήσουμε και στους υπόλοιπους προσκεκλημένους σας, ότι το παιχνίδι παίζεται στα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ blogs και όχι εδώ. Έτσι θα έχουν την ευκαιρία να τους "γνωρίσουν" και οι υπόλοιποι αναγνώστες τους που πιθανόν να μην έρχονται εδώ.
Ευχαριστώ κυρία Πρόεδρε.
Ολοκλήρωσα.

aKanonisti είπε...

Αχ καλέ μου κύριε spy...μη με μαλλώνετε....
Είμαι ευαίσθητη πολύ...
Λυπάμαι που δεν ήμουν ενήμερη για τις παλιότερες σας δηλώσεις.. σας παρακαλώ πολύ... να μου στείλετε ένα μέμο ...ώστε να κάνω ενα update.. και να μην σας ξανασυγχίσω..
Ασφαλώς και κατάλαβα οτι παίζεται... και για αυτό ακριβώς μου είσαστε τόσο συμπαθής... είστε πολύ μα πάρα πολύ παιχνιδιάρης...(και ζαβολιάρης)
Δεν κατάλαβα το ομολογώ... πως παίζατε το συγκεκριμένο παιχνίδι...
Ισως διότι το μεταλλάξατε τόσο ευφάνταστα.. που αδυνατώ με το φτώχο μου μυαλό να σας παρακολουθήσω...
Ευχαριστώ για την υπόδειξη σας... στους συμπαίκτες..
Δεν την έκανα εγώ γιατί είμαι εναντίον των κανόνων.. οπότε τους άφησα να αυτοσχεδιάσουν...
Ελπίζω να μην μου θυμώσατε... και να μην με ξαναμάλλωσετε.. διότι ειλικρινά δεν θα το αντέξω...

Υ.Γ. αντι για χαχαχαχαχα....
κλαψ λιγμ :-(((

Green_revenger είπε...

1. Είμαι ενεργοπαθητικός μπι τρανς GTI 16V.
2. Δεν διαβάζω βιβλία. Διαβάζω μόνο τσοντοπεριοδικά, Down-Town και Nitro.
3. Δεν νιώθω μοναξιά γιατί γαμάω καλά.
4. Λέω ότι είμαι αντεξουσιαστής μπας και μου καθήσουν κάτι ωραία γκομενάκια από το Δίκτυο.
5. Σας γαμώ όλους.
6. Σας σιχαίνομαι όλους.
7. Ώρες-ώρες η ομορφιά μου με τρομοκρατεί.
8. Θ'αναγνωριστώ post mortem
9. Τελείωσα
10. Γαμώ την λεκτική επαλήθευση μέσα, γαμώ.

Green_revenger είπε...

ΥΓ : Τι είναι πράσινο, περπαταέι στο πλάι και γαμάει σαύρες ;

aKanonisti είπε...

Green μου...είναι γνωστό πως είσαι κελεπούρι ωρε...
Και εμένα με τρομοκρατεί η ομορφιά σου... αλλα να...κάνω κουράγιο μπας και διαπιστωσω το #3....και επιβεβαιωθεί το #5...

Υ.Γ.Μπερδεψες μάλλον σε ποιο βλογ έγραφες... εδω δεν έχουμε λεκτικές επαληθέψεις...γιατί δεν είμαστε ούτε οργισμένα ούτε κουλτουριάρικα νιάτα.. και έχουμε παραδοθεί εδώ και καιρό... αλλά οκ... σε συγχωρώ λόγω ζοριών...:-)))

aKanonisti είπε...

Δεν ξέρω... εγω ξέρω ένα πράσσινο που κυνηγαει να γαμήσει μέδουσες..
:-)

Nomad είπε...

1. Υπάρχουν 10 σημαντικές πληροφορίες για μένα: αριθμοί λογαριασμών στη Ζυρίχη.
:)

aKanonisti είπε...

Xαχαχαχαχαχαχαχα καλοοοοοοοοοοοο
nomad!!!!!!!!!!!
Εχουν και καταθέσεις με δεκαψήφια νούμερα μέσα????
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Green_revenger είπε...

Καλά...δεν την παλεύετε....
αποχωρώ από τα blogs σας...εσείς δεν εκφράζεστε κάνοντας πλάκα...εσείς επιδίδεστε σε διαγωνισμό ψευδεπίγραφης κουλτούρας και προβολής.
Καλά γαμήσια και καλό καλοκαίρι.
ΥΓ: τίποτα

Ανώνυμος είπε...

Από τις δέκα πληροφορίες που διάβασα(την μία πλας δεν την διάβασα...) στάθηκε το κεφάλι μου στην πρώτη πληροφορία.Μια τρελλή ομοιότητα με μένα: Δεν μιλάω σε κανέναν μέχρι να πιω μισό καφέ!

Καλησπέρες...

aKanonisti είπε...

green...
ΚαΛΛΛά....
Μάλλον μόνο εσείς έχετε το δικαιώμα να μας κάνετε πλάκα και να κάνετε άνω κάτω τα ξένα βλογς...
Θα σας ζητήσω συγνωμη αν έχασα το μέτρο και σας παραπείραξα...και ελπίζω να με συγχωρήσετε...
Αν δεν τα καταφέρω πάλι, θεωρήστε δεδομένο πως είναι δακρυσμένο το μαντήλι που σας κουνώ ..


Υ.Γ.Σας αγαπώ...(ανυπερβλητη ατάκα της Μαρίας Αλιφέρη)

aKanonisti είπε...

island....
Τελικά όλοι στην μούγκα είναι το πρωι...
Πολύ ευχάριστω αυτό...
Μετά αρχίζουμε να μιλάμε και τα γαμάμε.....
:-)

aKanonisti είπε...

Υ.Γ. το ευχάριστο... ασφαλως δεν γράφεται με -ω....αλλά ταιριάζει με το ευχαριστώ για την επίσκεψη σου

Spy είπε...

Εγώ ενίοτε είμαι στη μούγκα ΚΑΙ το βράδυ.
Να το κοιτάξω;
Θα ζήσω γιατρέ μου;

aKanonisti είπε...

Θα ζησετε αγαπητε...γιατι είσαστε και γαμω τους τυπάδες...και θα ηταν αδικο... να μας παθετε κατι...

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ είπε...

Εγω πάλι,
δεν μπορώ σχόλιο να αφήσω
φοβούμαι μην παρεξηγηθώ
την σκέψη μου αν ανοίξω.
Ακανόνιστη ,το παλεύω από χθές.
Θα κρατηθώ και σήμερα.
Γειάάάά χαράάάά!

aKanonisti είπε...

επικουρε :-(
... τόσο χάλια???....
υπάρχει ελπίδα να τολμήσεις αύριο???

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ είπε...

Kαλημέέέέρα όλη μέρα!!!
Το ξενύχτησα για να μου βγει!!!
Ας ειν' καλά και το κρασί!!!
-στο 1,αν ξυπνούσα έτσι κάποιο πρωϊ
δεν θα έπινα καφέ όλη μέρα μη χάσω την μαγεία του πρωινού...
-στο 2,μ'αρέσει που δεν μπερδεύεις το άσπρο με το μαύρο...ρούχα μαζί που πλύθηκαν και έχουν γίνει γκρίζα
-στο 3, όταν θέλω να χαμογελάσω σε φέρνω στο νουγιατί σε φαντάζομαι να βρίζεις σαν φορτηγατζής που σου πήραν το φορτίο...
-5,6, προσπαθώ να σε φανταστώ στην κουζίνα και δεν μου βγαίνει, σε αντίθεση με το μπάνιο...
-7,θα τα χαλάσουμε...
-στο 8,θ'αγαπηθούμε...
-9, θα συμπεθεριάσουμε...
-10 , πώς με λες?
-11,πολλές φορές δεν είναι απαραίτητο να είναι κανείς ολομόναχος για να νοιώσει μοναξιά!!!
Καλό ξημέρωμα φιλενάδα...

aKanonisti είπε...

επικουρο βρε σε λέω...
αλλά λέξεις κλειδιά...
είναι και οι : βυσσινάδα, γεράκι, αγραναπαυση....
Αυτές μου έχουν καρφωθεί....
:-)

Υ.Γ. Σε ποιο σημείο θα σε παρεξηγούσα???εκτός και αν λογοκρίθηκες...πράγμα ανεπίτρεπτον...