Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Χριστουγεννιάτικο Κλίμα.....

Επιτέλους στολίζεται
σωστά η πόλη !!!!
Από τον Οκτώβριο
μας σπάσανε τα αρχίδιαοι έμποροι
να μπούμε με το ζόρι στο «κλίμα των Χριστουγέννων»…..

Χτες το βράδυ
ένα παιδί εκτελέστηκε….

γιατίαρνήθηκε να μπει
στο γαμω-κλίμα τους
Γιατί δεν περίμενε τα δώρα του από τον Αη Βασίλη….
Πήγε στα Εξάρχεια….
Είδε τους μπάτσους και τους έβρισε….
Τι φοβερό έγκλημαέκανε!!!!
Αντί να στολίζει το δέντρο….
αντί να λέει το γαμω-καταναλωτικό ποίημα
Τόλμησε.... να βρίσει.... τα γαμω-όργανα

Και το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα
κατέκλυσε επιτέλους την χώρα….

Αντί για λαμπιόνια φωτιές!!!!
..

Αντί για πυροτεχνήματα μολοτοφ !!!!



Να καούν!!!!!!!

Να καούν ΟΛΑ!!!!!!!!!!!

Να καούν τα μαγαζιά που με τα προϊόντα-παγίδες τους
μας χώνουν πιο βαθειά στο σύστημα τους

Να καούν οι τράπεζες…..
που με τις κάρτες τους.... και τα δάνεια τους
μας δένουν κάθε μέρα περισσότερο….
στην κατανάλωση….

Να καούν οι καφετέριες….
που πάνε τα μαμούχαλα
και πίνουν καφέ
αντί να έρχονται στις διεκδικήσεις για πράσινο και δικαιοσύνη….


Να καούν ΟΛΑ!!!!!!!!

Να μην έχουν που να πάνε ρεβεγιόν….
οι μουρτζόβλαχοι….
μπας και καθίσουν σπίτι και σκεφτούν….

Εμένα τι με νοιάζει?????
Δεν με νοιάζειρε….
....
Εσάς σας ένοιαξε, όταν απέλυσαν τον γείτονα σας ???
Οταν έκαναν απεργία πείνας τόσοι φυλακισμένοι ???
Οταν ξεπουλάνε το οξυγόνο μας???
Οταν η αδικίες έγιναν νόμος ????
....
Τώρα δεν με νοιάζει για σας....
«μικρομεσαίοι» καριόλιδες φοροφυγάδες
που τα πουλάτε όλα
για έναν φραπέ στην γαμω-παραλία


Να καούν τα "γαμω-Χριστούγεννα" σας !!!!


Ενα (ακόμα) παιδί εκτελέστηκε !!!






25 σχόλια:

stella είπε...

Φιλη συμφωνω να διαφωνω μαζι σου!
ναι να καψουν ολα τα μπατσολια και τους αλητες πολιτικους!
ο ερμος ο μεροκαματιαρης που εχει ενα ι.χ η ενα περιπτερο τι φταιει?
κανει συστημα?
να ψοφησουν οι πολιτικοι που βγηκαν πρωι πρωι να πουν οτι λυπουνται.
Μου γυρισε το ματι με τον υπουργο που δεν ειχε θαρρος να παει να κρεμαστει.
μου βγηκε και μια αηδια με τον αλαβανο που βγηκε και ειπε ομως για παπαριες και εκλογες!
αυτους να καψουν.
να καψουν τις πολυεθνικες!
οχι ομως στο ονομα μιας (ποιας αραγε?) επαναστασης να σπανε το ραφειο του γερακου που περιμενει 3 μηνες ακομη να παρει μια κολοσυνταξη!
αυτο ειναι αλητεια επισης!
Δεν βαζω σε ζυγαρια ποιος,γιατι !
Δεν ζυγηζετε μια ανθρωπινη ζωη!

Ανώνυμος είπε...

Δε συχνάζω εδώ, αλλά αν και το έγραψα κι αλλού το κείμενο αυτό, το ξαναγράφω, γιατί σε λυπάμαι.
Ειλικρινά με θλίβεις.

Ανώνυμος είπε...

Όταν βρίζεις τους Εβραίους ότι συγκεντρώνουν τον παγκόσμιο πλούτο στα χέρια τους σε λένε ναζιστή. Παρεμπιπτόντως η σφαγή στη Βομβάη σε εβραϊκών συμφερόντων εμπορικό κέντρο έγινε.
Όταν πάλι βρίζεις τον Κομμουνισμό όπως εκφυλίστηκε με τον Στάλιν, σε λένε φασίστα. Δηλαδή η λύση ποιά είναι? Να ριχτούμε στους ένστολους όλης της χώρας και να δολοφονήσουμε πολιτικούς της Δεξιάς με όραμα σαν τον Μπακογιάννη, δαιμονοποιώντας την Αριστερά και μετατρέποντας σε μάρτυρες Λαμπράκηδες και Μπελογιάννηδες, που σίγουρα καθόλου δεν υστερούν σε οράματα?
Οι τύποι χθες δεν είχαν καμία δουλειά εκεί να σπάζουν και να καίνε. Σε άλλη χώρα θα τους είχαν σαπίσει στο ξύλο, μην πούμε για καμιά Τουρκία ή Πακιστάν που σε κρεμάνε ή σε λιθοβολούν δημοσίως.
Κρίμα στα νιάτα που πάνε χαμένα σε ανόητα ιδεολογικά τερτίπια. Ας φτιάξουν μια μη κυβερνητική και μη κερδοσκοπική οργάνωση, οτιδήποτε, αρκεί να μην τα καίνε και τα σπάνε, γίνεται?
Στρατό μόνο αν πηγαίνανε, αφού έχουν τα αρχίδια να αντέξουν ξύλο και δακρυγόνα, θα είχαμε γεμίσει ΟΥΚάδες. Τα κόκκαλα του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού τρίζουν. Δε μας παίρνει σαν έθνος να διχαζόμαστε άλλο, απέναντι υπάρχουν κάτι Γκρίζοι Λύκοι ξέρεις που καιροφυλαχτούν.
Κρίμα στο παιδί, αλλά δεν είχε καμιά δουλειά εκεί να βρίζει μπάτσους και να τρελλαίνει τη μάνα του αν θα σκοτωθεί ή όχι. Όλα έχουν το σκοπό τους, να θιγεί το κύρος μιας κυβέρνησης, πράγμα που ούτε κατά διάνοια γίνεται όταν κυβερνά το ΠΑΣΟΚ. Τότε μας κλέβουν και λέμε κι ευχαριστώ. Βεβαίως και δεν άξιζε να πεθάνει έτσι νέο παιδί, αλλά μιλάμε για άρρωστα άτομα, που νομίζουν ότι με μολότωφ θα αλλάξουν τον κόσμο. Και είναι αρκετοί αυτοί δυστυχώς.

ΟΡΕΙΝΟΣ είπε...

¨Ηταν "εν ψυχρώ" δολοφονία.
Ως προς τη βία των αντιεξουσιαστών, αυτή είναι δευτερογενής και ετερόφωτη. Η πρωτεύουσα βία, είναι αυτή του τυφλού καταναλωτισμού, της νεοφιλεύθερης παγκοσμιοποίησης, των golden boys, της Wall Street, της τοξικής οικονομίας, των νεόπλουτων, των swimming pools, των Καγιέν... Αν ήμουνα 16άρης, θα τα έκαιγα όλα, τσεκούρι και φωτιά..
Εκεί οδηγούν ένα δυναμικό τμήμα της νεολαίας. Για να το μαντρώσουν και να το ελέγχουν καλύτερα.

Green_revenger είπε...

Αλεξήνωρ,
μικρέ λιακοπουλικέ φασίστα,

Αντί να αναμασάς τις παπαριές που διαβάζεις αλλού για το περιστατικό, φρόντισε να ενημερωθείς για τα πραγματικά περιστατικά της εν ψυχρώ δολοφονίας του πιτσιρικά.
Κι αν η νοητική σου δυνατότητα δεν σου το επιτρέπει, τουλάχιστον μάθε να πενθείς.
Ο πιτσιρίκος που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ χθες βράδυ θα μπορούσε να ήταν αδελφός σου, ανεψιός σου, γιος σου. Πάντως σίγουρα δεν ήταν "συνέλληνάς" σου.
Έλληνας είσαι και φαίνεσαι.

Green_revenger είπε...

Τίτσερ,
προσυπογράφω μέχρι κεραίας.

marios είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
marios είπε...

Ρε αλεξηνωρ
Η συσσωρευση του πλουτου, ο στρατος και το κυρος αυτης της κυβερνησης, οπως τα λες, δεν ειναι γελοια "ιδεολογικα τερτιπια" δηλαδη?
Δεν ξαναμπαινεις μεσα στο φασιστικο σου αυγο του φιδιου?

Ανώνυμος είπε...

Green είσαι αξιοθρήνητος πιο πολύ από αυτά τα παιδιά. Αυτά είναι ήδη νεκρά και δεν το ξέρουν, έχουν χαραμίσει τη ζωή τους σε ανόητους "αγώνες" κι "επαναστάσεις" σα τους καπεταναίους του Εμφυλίου, που ήθελαν να συγκριθούν με τους Καπετάνιους του '21.
Το γεγονός και μόνο ότι σπεύδεις να με εντάξεις κάπου, το αποδεικνύει. Ντρέπομαι για λογαριασμό σου και για λογαριασμό όλων αυτών που χθες "τα έβαλαν με το σύστημα". Ο αστυνομικός έτσι κι αγγίξει το όπλο του είναι με το ένα πόδι στη φυλακή. Καταλαβαίνεις τι λέμε? Μιλάμε για ωμή βία σε βάρος ιερών συμβόλων, της σημαίας, του μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη.
Το παιδί αυτό μπορεί να βρέθηκε εκεί τυχαία, αλλά οι συνθήκες εργασίας των "οργάνων" της τάξης δεν είναι αυτές που θα ήθελες ως εργαζόμενος. Αν δεν κάνουν κάτι, τους καταγγέλουμε ότι δεν κάνουν τη δουλειά τους. Αν πάλι κάτι κάνουν και πάει στραβά, τότε τους στήνουμε στον τοίχο.
Η εποχή του δέους απέναντι στο χωροφύλακα έχει παρέλθει. Όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι ανεγκέφαλοι αναρχικοί να την επαναφέρουν με τις παλικαριές τους, δε θα τη νοσταλγήσουμε αυτήν την εποχή.
Όχι επουδενί. Πιόνια είναι κι αυτοί όπως όλοι στη σκακιέρα αυτής της κοινωνίας.

Ανώνυμος είπε...

Illuminati, Τάγμα των Ροδόσταυρων, Μάρτυρες του Ιεχωβά κλπ κλπ δε σου λένε τίποτα Μάριος? Το μέλλον αυτής της χώρας είναι κατά μεγάλο μέρος ελεγχόμενο, όπως και σε τόσες άλλες. Σκοπός η απόλυτη κυριαρχία επί της ανθρωπότητας, η επιρροή στο εργατικό δυναμικό και στην εξ αυτού παραγώμενη αγοραστική δύναμη. Λάστιχο ο εργαζόμενος δηλαδή και φαύλος κύκλος όλα, θρησκείες, ιδεολογίες κλπ. Ως πότε δηλαδή θα δολοφονούνται Μπούτο στο Πακιστάν και κατά κύματα θα έρχονται εδώ Πακιστανοί να βρουν το Κισμέτ και τη Βαλχάλλα τους?
Μην ανησυχείς, είναι όλα υπό έλεγχο. Κρίμα που αθώα παιδιά όπως το χτεσινό αδικοχαμένο αυταπατώνται. 'Ηλθε το τέλος του κόσμου, η διάλυση των συνεκτικών δεσμών των εθνών. Οι Νεομεσσιανιστές τα ελέγχουν όλα.
Κοιμάσαι ακόμα ρε?

marios είπε...

Αλεξηνωρ θα πουλησεις και βιβλια σαν τον μπουμπουκο μετα?

Η περιπτωση να μην μου λενε τιποτα τα ιερα σου συμβολα πατριδας, θρησκειας και αλλων νεκρων ιδεολογηματων ουτε που περναει απο το μυαλο σου ε?

Green_revenger είπε...

Αλεξήνωρ,
μπορείς να ντραπείς για ό,τι θες μικρέ ανόητε φασιστάκο.
Αν ο ασυνομικός σκοτώσει εν ψυχρώ, ναι, να πάει φυλακή. Είδες όμως πολλούς να πηγαίνουν και να κάθονται πάνω από 3-4 μήνες;
Ας μη μιλήσουμε για "ανεγκέφαλους" γιατί πάλι χαμένος θα βγεις.
Πάνε τώρα να διαβάσεις τα βιβλία περί των παπαριών που αναφέρεις παραπάνω, κι όταν έρθουν οι ΕΛ από τον Σείριο κράτα μου μια θέση δίπλα στον πλανώδιο με τα σάμαλι.
Ρε τι μπορεί να πετύχει ο Λιακόπουλος με τα μυαλά (ευτυχώς λίγων) κρετίνων!
Άκου ιερή βία!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ρε Αλεξήνωρα,
όταν το κράτος σε κλέβει, σε βιάζει, σου δίνει 700 ευρώ το μήνα, σου συνθλίβει την αξιοπρέπεια, σε κατατάσσει στα παιδιά ενός κατώτερου (από τους ΝΕΦΕΛΙΜ) θεού, εσύ καίγεσαι μην πάθει τίποτα η σημαία σου;
Από την άλλη, όταν ένα αλβανάκι νιώθει περήφανο να την σηκώνει στην παρέλαση, εσύ γιατί μαζεύεσαι με τα άλλα ανθρωποειδή και το βρίζεις;
Ουστ έλληνα!

PN είπε...

Είμαι άνθρωπος και ειλικρινά μπορώ να καταλάβω την οργή σε όλο της το μεγαλείο. Δεν μπορώ να την δικαιολογήσω βέβαια! Όπως καταδικάζω εκ βάρθρου την εκτέλεση ενός παιδιού (αυτό ήταν...μην κοροϊδευόμαστε!), έτσι όμως κατηγορώ και όποια άλλη μορφή βίας.

Έχουμε χάσει σαν πολίτες την αίσθηση της δυναμής μας νομίζω. Την είχαμε άραγε και ποτέ; Βολεμένοι μέσα στις ανέσεις μας (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα...δεν βγάζω την ουρά μου απ' έξω).

Νομίζω ότι αυτό που πρέπει να ξαναβρούμε είναι τη δυναμή μας μέσα στην κοινωνία. Αν δεν μπορούμε, τότε πρέπει με κοινωνικά αποδεκτούς τρόπους να την αναθεωρήσουμε...

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε, δε με ενδιαφέρουν Λιακόπουλοι και Βελόπουλοι. Τη δουλειά τους κάνουν κι αυτοί και δεν περιμένω κάτι τώρα που μπήκαν στη Βουλή. Τους προτιμώ όμως από τα ζεϊμπέκικα του Γιωργάκη με τον Ισμαήλ Τζεμ. Θυμάσαι? Πως γέλασα τότε δε λέγεται. Και πάνω από όλα,
δεν έχω πρόβλημα να σηκώσουν τη σημαία οι Αλβανοί, αν είναι διατεθειμένοι να πεθάνουν για αυτή, όπως τόσοι Έλληνες στο παρελθόν.
Η ζωή είναι ωραία και δεν είναι ανάγκη να έχεις Cayenne ξέρεις για να καλοπερνάς. Αλλά αν το σηκώνει η τσέπη σου, γιατί να μην το πάρεις, όταν δουλεύεις τίμια?
Ρίξε ένα βλέφαρο: "Ιστορία των ανθρώπινων φυλών" (εκδ.Πορεία) του Καρλ Σάλλερ, του μόνου γιατρού ανθρωπολόγου και γενετιστή που τα έβαλε στο Μεσοπόλεμο με τους Εθνικοσοσιαλιστές. Επίσης σπουδαίο το "Ο Χίτλερ της Ιστορίας" (εκδ.Ενάλιος) του Τζον Λούκατς, κορυφαίου των σύγχρονων ιστορικών. Από τους δικούς μας, Δημήτριος Π.Δημόπουλος "Η καταγωγή των Ελλήνων" (εκδ.Ελεύθερη Σκέψις).
Αν έχεις χρόνο, ρίξε και μια ματιά στο "Εκκρεμές του Φουκώ" να πάρεις μια ιδέα που είμαστε.
Τέλος:

Alekseev V.,Gochman I.
Physical anthropology of Soviet Asia, 1983

Bakunin M.
Staatswesen und Anarchie, 1873

Cohn N.
Die Protokolle der Weisen von Zion, 1969

Δενδρινός Ανδ.
Ελληνισμός, Σιωνισμός, 1981

Disraeli B.
Coumgsby, 1850 και
Η ζωή του λόρδου Μπέντνικ, 1921

Fichte J.
Saemtliche Werke

Goethe W.
Wilhelm Meister’s Wanderjahre, 1929

Guenther H.F.
Rassenkunde des Juedischen Volkes

Haertle H.
Deutsche und Juden, 1976

Herzl Th. Der Judenstaat, 1896 και
Tagenbuecher, 1922

Hess M.
Rom und Jerusalem, 1862

Kahn Fr.
Die Juden als Rasse und Kulturvolk, 1922

Marx K.
Zur Judenfrage και
Die heilige Familie, 1845

Nietzsche Fr.
Also sprach Zarathustra, 1927 και
Nachlass, 1927

Πασσάς Ι.
Το έγκλημα της επιστήμης, 1980

Πλεύρης Κ.
Ας μιλήσουμε για Εβραίους, 1990

Πουλιανός Αρ.
Ανθρωπολογία, 1968

Renan Ern.
Ο Αντίχριστος, 1928

Schlamm W.
Wer ist Jude?, 1964

Τσορμπατζής Γ.(Έλληνας πρέσβυς)
Ηώς της Εβραϊκής Παλιγγενεσίας, 1925

Weyl Nath
The Jews in American politics, 1967

manetarius είπε...

Δεν φαντάζεσαι πόσο συμφωνώ μαζί σου καθώς και με τους προλαλήσαντες (εκτός Αλεξήνωρα).
Κάτω η κυβέρνηση της αστυνομίας, ζήτω οι χριστουγεννιάτικες φωτιές.

Πάντα ήμουν κατά της βίας αλλά η οργή καμιά φορά ξεχειλίζει... Δεν φοβήθηκα λεπτό που πέρναγα δίπλα από τους αναρχικούς που σπάγανε τις βιτρίνες, αντίθετα χέστηκα όταν μια διμοιρία ΜΑΤ βγήκε από το πουθενά. Οι αναρχικοί είναι αντιεξουσιαστές και ας έρθει κάποιος να μου πει οτι συμφωνεί με την εξουσία των σκατιάδων της Βουλής και των σκυλιών τους...πως πιστεύει οτι έχει κυβερνήσει κάποιος που άξιζε... μήπως είμαστε όλοι αναρχικοί;
"Και τώρα ένα σύνθημα που όλους μας ενώνει: Μπάτσοι-Γουρούνια-Δολοφόνοι"

Υ.Γ. Συγγνώμη για το παραλλήρυμα αλλά έιμαι ακόμα υπο την επήρεια των χημικών των μπάτσων! Τσάμπα μαστούρα!

manetarius είπε...

Εκδόσεις "ελεύθερη σκέψη" ;;; Ωραίες πηγές, δημοκρατικές!!! Έλεος!!!!

marios είπε...

Δεν το μαζευεις το βιβλιοπωλειο του μπουμπουκου να πας πουθενα αλλου?

marios είπε...

Αλεξηνωρ ενδεικτικα το ενα βιβλιο που αναφερεις οδηγησε τον φασιστα συγγραφεα του, Πλευρη, σε καταδικη πρωτοδικως με βαση τον αντιρατσιστικό νόμο 927/1979.

aKanonisti είπε...

Ρε παιδιά....
είμαι αηδιασμένη....
τα έχω παίξει...
Σαν άτομο είμαι ακραίο... αλλά λειτουργώ μια χαρά μέσα στο συστημα...μέσα στον παραλογισμό...
τον κατέχω.. πλήρως... για να τον ξεπαιρνω... για να έχω την ψευδαίσθηση πως τον γαμάω..

Αυτό που έγινε όμως είναι ΑΝΩ ΠΟΤΑΜΩΝ!!!!!!!

Ρε Αλεξηνωρα....
Που είσαι ρε????
Κατάλαβες τι έγινε???
Κουνα το γαμω-κεφάλι σου... και άσε τις βιβλιοαναφορές.. κατα μέρος..
Εδώ ρε... ζούμε...
Ζούμε... και αντιδρούμε.....
Ενα Παιδι σκοτώθηκε... και δεν είναι το μόνο....
Πρέπει κάπως.. να τιμωρηθεί το γαμω-σύστημα.. που όπλισε το γαμω-όπλο...
Δεν ξέρω τι σκατα μου λες...
Δεν νιώθω τίποτα παρά οργή....
και η οργή είναι μεγάλη!!!!!!!
Αύριο θα πυροβολισουν εμένα... εσένα... τον φιλο μου...
(το σκηνικό έγινε δίπλα στο στέκι μου στην Αθήνα... και ναι..ρε παπάρα... κάθε φορά που περνούσε μπατσικό και εγώ το έκραζα...)
Θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα...
Δεν με ενδιαφέρουν οι βιβλιογραφίες και οι αναφορές...
Εχουμε ΠΟΛΕΜΟ!!!!
Αντε γαμίσου!!!!!!
Τράβα να προφυλάξεις την γωνίτσα σου...
Τράβα να προφυλάξεις τις γαμω-(ανα)ασφάλειες σου....

Υ.Γ. Βάλε το κωλοκαγιέν στον Κώλο σου!!!!!!!!!
(καίει πολύ γαμω-βενζίνη για τα γούστα μου...)

ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

και στα αρχίδια μου τα τρια ανήλικα παιδιά του κωλόμπατσου....

Ενα παιδί ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ....
λες ένα μνημόσυνο να φτάνει???
Οχι...
Τίποτα... δεν φτάνει...

Να λυπάσαι την γαμω-φάρα σου...
που δεν ξέρει τι της συμβαίνει...
Σε έδιωξα μια φορά ευγενικα...
τώρα.. σου κλεινω την γαμω-πόρτα φτύνοντας...

Γκε-γκε???

Ουστ!!!!!!!

b|a|s|n\i/a είπε...

χάνονται ζωές. και από θαύμα δεν χαθήκαν πολλές περισσότερες. όσο τα πράγματα είναι εκτός ελέγχου αρκεί ένα δευτερόλεπτο να χαθούν ζωές. και ο φανατισμός και η ισοπέδωση μόνο λύση δεν θα δώσουν.

marios είπε...

Ρε Μαρια εχεις δικιο γαμωτο...
οργη...
μονο οργη...
και αυριο να παρουμε μερος σε οποια πορεια διαμαρτυρια θα γινει...
ασχετως κομματων και αλλων ανουσιων για την ωρα...
προς το παρρον εμαθα οτι το ΚΚΕ ετοιμαζει για τις 6 σε Αθηνα και Θεσσαλονικη..
Θα ειμαι εκει ασχετα που δεν τους ψηφιζω...
θελω να φωναξω, να βρισω

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει το παράκανα...
aKanonisti
κι εγώ σ'αγαπώ
Only The Good Die Young
Saludos

aKanonisti είπε...

Αυτό το γαμω-μπλόγκ...
είναι το κέφι μου....
γράφω ό,τι γουστάρω...
και όπως το γουστάρω...
Καριέρα... στην γαμω-μπλογκόσφαιρα...
δεν με νοιάζει να κάνω...
Δεν με νοιάζει να με αγαπάτε...
απλά να ξέρετε πως δεν θα με γαμάτε.. τουλάχιστον χωρίς αντίλογο...
Ατάκες.. και μαγκίτσες αλλού...
Εδώ δεν...
Αν θέλετε μοιράζεστε... αλλιως παίρνετε την απαντησούλα σας... και... μόκο....

Και αυτό γίνεται.. γιατί είμαι απόλυτα δημοκρατική...
αλλιώς... θα έσβηνα τα γαμωσχόλια... ή θα έγραψα λογοτεχνιές...

Saludos...

tantoguanto είπε...

Καθυστέρησα την αναχώρηση μου για επάνω γιατί θεώρησα υποχρεώσει μου να συμμετέχω στην πορεία διαμαρτυρίας για την εν ψυχρό δολοφονία του ΑΛΕΞΗ.Αυτοί οι γαμημένοι μπάτσοι και όποιοι τους οπλίζουν να τους κοπούν τα χέρια που σκοτώνουν αμούστακα παιδιά τα ρεμάλια.Ρε αλεξηνωρ έλα ρε μαλακισμένο μια βόλτα στην πλατεία να τα πούμε απο κοντά...

Dimitris είπε...

ένα ακόμη αθώο θύμα της στημμένης βίας...