Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Left ThroaT...


Ο Bill Harisson δεν είναι ο ουσιαστικός πρωταγωνιστής της ταινίας, πραγματικός πρωταγωνιστής είναι ο Gerard Damiano, δηλώνει ο Ed Powers, μιλώντας στην εφημερίδα Porn News.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ed Powers αναφέρει: «Έπειτα από έναν χρόνο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Gerard Damiano, που ήταν πολυτάλαντος , έπρεπε να φύγει για να ξαναείναι στην πράξη πρωταγωνιστής, όπως επίσης και γιατι ο Bill Harisson, που δεν ήταν πρωταγωνιστής, έπρεπε να πάρει πρώτο ρόλο, για να μην είναι και πάλι ουσιαστικά πρωταγωνιστής».

Συνεχίζοντας τονίζει: «Είναι πρωτότυπο και καινοφανές σχήμα κινηματογραφικής πορνογραφίας , που δεν έχει σχέση με ανανεωτικές ερωτογόνες διαδικασίες ριζοσπαστικού πορνό της Αριστεράς. Είναι λάθος»

Τις ιδιαίτερες θέσεις τους για τις πορνογραφικές εξελίξεις θα παρουσιάσουν τα στελέχη της ανανεωτικής πτέρυγας του PornLeft σε εκδήλωση-παρέμβαση που διοργανώνουν, το απόγευμα της Τετάρτης.

*Οσο για την παρουσία του John Holmes και την ανάγνωση μηνύματος του αστέρα Ron Jeremy, εντάσσονται στο σχόλιο του μέλους της Πορνογραφικής Γραμματείας του ΣΕΞ Marc Stevens: «Θα βρεθούμε και θα μετρήσουμε από κοινού τα μέλη μας για την τρέχουσα συγκυρία σχεδόν όλοι όσοι έλκουμε τις καταβολές μας από την ανανεωτική πορνογραφία».

*Αν και υπήρξε προβληματισμός για το αν ήταν η κατάλληλη στιγμή να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, δεκαπέντε ημέρες πριν από το διαρκές συνέδριο του ΣΕΞ, εντούτοις επικράτησε η άποψη των «σκληρών»,
Tony Montana, Marc Stevens, Al Parker καθώς και η απαίτηση αρκετών πορνογραφικών οργανώσεων όπου οι «Ανανεωτικοί» έχουν ισχυρή παρουσία. Η άποψη των τελευταίων είναι ότι πρέπει να υπάρξει μια «δυναμική εμφάνιση της πτέρυγας» σε καιρούς που διάφορες κινήσεις και δηλώσεις έχουν θολώσει την εικόνα του ΣΕΞ.

John Stagliano είναι, πάντως, κατηγορηματικός ότι η πρωτοβουλία δεν θα πυροδοτήσει κλίμα εσωπορνογραφικής έντασης.

Είναι χαρακτηριστική η απάντησή του σε σχόλια ότι έτσι θα δοθεί εικόνα ρήξης με την ηγεσία: «Μην ακούω αστειότητες, δεν θα χαραμίσουμε ό,τι έχουμε κερδίσει μέχρι σήμερα». Μετά τις συναντήσεις του, μάλιστα, με τους
Gerard Damiano και Bill Harisson το κλίμα έχει αποκατασταθεί.

*Τρία πεδία θα συγκροτήσουν, την πλατφόρμα των «Ανανεωτικών».

Τα περιγράφει στέλεχος του ρεύματος:

*Πρώτο σημείο, η ενότητα του σεναρίου: «Διανύουμε μια καλή περίοδο στον ΣΕΞ, απαιτείται όμως να ξεκαθαρίσουμε προς τα πού θέλουμε να τραβήξει η κορύφωση. Σωστά σταματήσαμε το φλερτ με την πορνογραφία των ομοφυλόφιλων, πρέπει όμως να βρίσκουμε και το θάρρος να καταδικάζουμε ό,τι δεν αρμόζει στην κουλτούρα μας».

*Δεύτερο σημείο: «Στόχος εκτός από την κινηματική πορνογραφία είναι και η κυβερνώσα πορνογραφία σε ένα εξουσιαστικό όργιο, ώστε να μπορούμε να επηρεάζουμε σαδομαζοχιστικά την εξουσία».

*Τρίτο σημείο: «Προβολή του αριστερού ευρωπαϊκού όρχεως του κλάδου. Η σύμπλευση με το Μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Αριστερής Πορνογραφίας είναι θετική εξέλιξη».



Υ.Γ. Σας παίρνουν μάτι μαλάκες!!!!!

Συγκεντρωθείτε!!!!!!!!

Στο τέλος θα μείνετε με την Αριστερά...

στο χέρι.....

8 σχόλια:

anna είπε...

Υπάρχουν όρια ανάμεσα στον καλλιτεχνικό ερωτικό κινηματογράφο και την πορνογραφία; Ένας από τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες παγκοσμίως, ο ιάπωνας Ναγκίσα Όσιμα, απάντησε αρνητικά το 1976, όταν με την «Αυτοκρατορία των αισθήσεων» πέταξε στο καλάθι των αχρήστων κάθε τέτοιο διαχωρισμό. Οι πρωταγωνιστές του κάνουν στ΄ αλήθεια έρωτα αλλά και το αισθητικό αποτέλεσμα τίθεται πέρα από κάθε αμφισβήτηση. Σήμερα τα όρια μεταξύ πορνογραφίας και καλλιεχνικού ερωτικού κινηματογράφου γίνονται όλο και πιο δυσδιάκριτα. Καλησπέρα είπα???

kostaslogh είπε...

..αν.είναι σαν του Holmes , φτάνει να την κρατάνε όλοι μαζί!
...αλήθεια, αυτός δεν μας άφησε χρόνους;

aKanonisti είπε...

@anna....
καλησπεραααααααααα
λυπάμαι αλλά τίποτα ερωτικό δεν παίζει με τις βλακείες που βλέπω γύρω μου...
Δυστυχώς...
Η ανάρτηση είναι παράφραση 2 άρθρων που διάβασα σήμερα... για το Συριζα...


@Kostaslogh...
Ενημερωμένος....χαχαχαχαχαχαχα
Ναι.. πέθανε και είχε και AIDS...
Αλλοι δεν λένε να καταλάβουν πως γεράσανε και πρέπει να πάνε να ξεκουραστούν...

marios είπε...

χαχαχαχαχαχα
Μην σχολιαζεις ειδος κιμηματογραφου που ακομα δεν εχει το ηλικιακο ελευθερο να δει ο γραμματεας του κεντρου κινηματογραφου σας...
χαχαχαχα
Τουλαχιστον ο δικος μας μετα απο το ποδηλατο εχει περασει στην εφηβεια και μπορει να δει τα "κταλλληλον απο 13"!
χαχαχα

tantoguanto είπε...

Καλημέρα σας Κυρία μου και καλή εβδομάς!!!
Η ανάλυση των "πολιτικά ορθών" της Αριστεράς , μου θυμίζει δακρύβρεχτο reality ή στην καλύτερη περίπτωση κακοπαιγμένο ελληνικό μελό με μια πιο σοφιστικέ ιδεολογική επικάλυψη. Το κρυπτοπουριτανικό μυαλό τους δεν μπορεί καν να συνειδητοποιήσει πως πολλά αγόρια και κορίτσια που παίζουν σε αυτές τις ταινίες δεν νιώθουν ούτε στιγμή θύματα, αλλά γουστάρουν αυτό που κάνουν και το γλεντάνε. Επιλέγουν να παίξουν σε τέτοιες ταινίες και δεν τους εξαναγκάζει κανείς, επειδή είναι ένας τρόπος να κάνουν πολύ σεξ και ταυτόχρονα να βγάλουν αρκετά χρήματα!

manetarius είπε...

Εγώ θα δανειστώ το σύνθημα από εδώ δίπλα και θα φωνάξω: ΤΟ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΥ!
...κι ο Γκουσγκούνης επίσης!

(τι εννοείτε οτι είμαι εκτός θέματος;)

Ra Ma είπε...

Πολύ καλή η ...ανάλυση!
Να περιμένουμε και για RIGHT THROAT?
Καλή εβδομάδα!!!

Ανώνυμος είπε...

自拍,遊戲基地,愛情公寓,視訊交友,後宮電影,小遊戲區,080視訊聊天室,成人影城,18成人,正妹牆,小遊戲,成人聊天室,成人貼圖,言情小說,視訊聊天室,成人影城,小遊戲,hi5,校園正妹牆,成人影片,AV女優,色情,伊莉,成人貼圖,色遊戲,85cc免費影片,遊戲基地,色情漫畫,成人漫畫,成人光碟,中部人聊天室,色情網站,情趣用品,視訊交友,玩美女人,手機遊戲,080視訊聊天室,正妹牆,貼圖,sogo論壇,小遊戲區,自拍,尋夢園聊天室,情趣用品,遊戲基地,080苗栗人聊天室,色情漫畫,情色文學,線上遊戲,kk俱樂部,我的遊戲口袋,微風,hi5,正妹牆,色遊戲,微風成人區,微風成人區,AV女優,視訊聊天室